Vind me

Vind me
lief
Ik vind
jou ook
4
Door Leezbaar
37 jaar bij inzending
ingestuurd op 1 september 2016
post-its achtergelaten @
Stichting Welzijn Beverwijk
1
327x bekeken
Vertel waar je aan dacht toen je het memogedicht las. Wat vond je goed? Gebruik "@" om een bericht te sturen naar een andere memodichter (vb. @memodichter) en plaats tekst tussen asterisks om die cursief weer te geven (vb. *heel* mooi).

Reacties(3)

afbeelding van MTC
MTC
42 MP 0 0 1
Blijft een favoriet van mij.
afbeelding van Yōudí
Yōudí
269 MP 1 2 2
4
Ik heb het al een paar keer gelezen en de eerste keer dat ik het las dacht ik dat dit een heel eenvoudig en mooi gedicht was, maar hoe meer ik het lees, hoe meer ik twijfel aan die "eenvoud". Het lijkt meer te zeggen dan er staat, maar vraag me niet exact hoe.
Een extra pluspunt is dat het een "echt" memogedicht is. Het is kort, bondig, en mensen kunnen het in een oogopslag lezen. Ik ben benieuwd naar wat je nog gaat schrijven in de toekomst.
afbeelding van Koolmees
Koolmees
519 MP 2 4 5
4
Ik zit met hetzelfde gevoel als @Yōudí. Door het op verschillende manieren te lezen, kun je er andere interpretaties aan geven. En het is door de bondigheid inderdaad een perfect memogedicht. Lekker opvallend ook die flashy roze post-it; hopelijk lokt dat veel reacties. Een detail: je beginletters vormen "vlij" en ik hou van de klank van "vlijen".