(titelloos)

op de dromenbank
geef ik je
met wenswimpers
alvast
een vlinderkus
afbeelding van Amaryllis
Door Amaryllis
31 jaar bij inzending
24 MP 0 0 0
Ingestuurd op 6 juni 2012
post-its achtergelaten @
de Wolfsput (bibliotheek Dilbeek)
5
Opmerking: 
Beste Koolmees,

Toen ik op radio AVO het interview over memopoëzie hoorde, dacht ik meteen: wat een leuk initiatief, dat wil ik ook eens proberen! Ik heb mijn gegevens ingevuld op de website en hierbij bezorg ik je de foto van mijn eerste memogedicht, vandaag achtergelaten in de bib van Dilbeek, ik ben erg benieuwd of er mensen zullen reageren...
4

Reacties

afbeelding van Anoniem
Stuur een bericht naar andere memodichters met "@" (vb. @memodichter). Quote delen van het memogedicht tussen asterisks (vb. *je strofe* is mooi).
afbeelding van Koolmees
Koolmees
573 MP 2 5 5
4
Welkom op Memopoëzie, Amaryllis! Ik was werkelijk in de wolken toen ik voor het eerst een memogedicht kreeg ingestuurd van een persoon die ik niet ken! Erg leuk trouwens dat je ook naar het interview hebt geluisterd. Omdat ik net als jij hoop dat je veel reacties zult krijgen, zal ik het goede voorbeeld geven.

Het zomerse karakter van je memogedicht is ideaal om zo'n sombere dag als vandaag op te fleuren. Vlinderkus is echt zo'n mooi woord! Het geeft fantastisch weer hoe vluchtig en schattig (misschien wel schuchter) die welbepaalde zoen is.

Hopelijk blijf je verder memodichten, want volgens mij heb je zeker talent!

Meer van Amaryllis

Weergeven

(titelloos)

de waterjuffer

verlaat vlug de hoed en leest

Libelle met flair
1 0
3