The end

Stilte wuift, de
dag ontwaakt, leegte en
dan niets.
Droge plons van
vallen, stilte golft er
om heen.
4.5
Door Yōudí
28 jaar bij inzending
ingestuurd op 26 januari 2017
post-its achtergelaten @
Bibliotheek Muntplein Brussel
3
Petillon metro station
1
468x bekeken
Opmerking: 
Eentje voor gedichtendag.
Vertel waar je aan dacht toen je het memogedicht las. Wat vond je goed? Gebruik "@" om een bericht te sturen naar een andere memodichter (vb. @memodichter) en plaats tekst tussen asterisks om die cursief weer te geven (vb. *heel* mooi).

Reacties(4)

afbeelding van Yōudí
Yōudí
269 MP 1 2 2
Dankjewel voor de reactie @Treurwillig :) Binnenkort schrijf ik er nog een paar nieuwe.
afbeelding van theoldmanknows
theoldmanknows
337 MP 1 4 8
Ik zou een spatie tussen niets en droge plons plaatsen.Dat kleine beetje tekst geeft zo veel om te mediteren, dat je het even moet laten bezinken. nN heb ik het gevoel of ik door moet lezen omdat er gelijk meer tekst is. Persoonlijk zwakt dat je gedicht af wat jammer is. Of die twee stukjes omdraaien. Ik vind het een meesterwerkje. De woorden zijn goed bedachtzaam gekozen.
afbeelding van Yōudí
Yōudí
269 MP 1 2 2
@theoldmanknows Bedankt voor je reactie! Ik schrijf meestal vrij lange gedichten, dus dit is eigenlijk een kort gedicht ;) Ik vind het persoonlijk heel moeilijk om alles "kort" te houden. Ik begrijp dat er veel kracht in de eerste 3 regels zit, maar ik denk dat de laatste 3 er toch nog bij horen. Aan de andere kant zou je ze ook wel apart kunnen zien, maar ik bedoelde het niet apart in mijn hoofd toen ik het schreef :)