Duister

Het licht is al op
Nog steeds ontwaar ik het niet
Verlangen is blind
afbeelding van Nachtschade
86 jaar bij inzending
6 MP 0 0 0
Ingestuurd op 28 november 2016
post-its achtergelaten @
Brussels Airport
1
Opmerking: 
#haiku #nwub #Severinus @nachtschadelijk nachtschadeberokkend.tumblr.com
3.5

Reacties

afbeelding van Anoniem
Stuur een bericht naar andere memodichters met "@" (vb. @memodichter). Quote delen van het memogedicht tussen asterisks (vb. *je strofe* is mooi).
afbeelding van Treurwillig
Treurwillig
353 MP 0 3 5
3
Hallo, eerst en vooral welkom op Memopoëzie! Ten tweede, ik geef doelbewust drie sterren, omdat ik niet weet hoe goed je andere gedichten nog zullen zijn, maar deze vind ik echt al heel goed. Je maakt gebruik van mooie beeldspraak en een haiku schrijven is volgens mij nog niet zo gemakkelijk als het lijkt. Doe zo verder zou ik zeggen! Ik hou alvast van deze haiku :)
afbeelding van Yōudí
Yōudí
276 MP 1 3 2
4
De eerste haiku die ik hier tegenkom en ik vind het best wel geslaagd ^^ Het is niet zo eenvoudig om een goede haiku te schrijven aangezien je gebonden bent aan de 5-7-5 lettergrepen en je moet nog proberen om er iets van "verhaal" in te steken of iets "verrassends", maar het is jou toch heel goed gelukt. De laatste regel verlangen is blind vind ik een mooie afsluiter van een mooie eerste haiku post-it. Hopelijk lezen we er binnenkort nog!
afbeelding van Koolmees
Koolmees
573 MP 2 5 5
Het blijft fantastisch als er nieuwe memodichters opduiken. Welkom erbij Nachtschade! Wat een coole plek om je eerste post-it achter te laten. Ik heb altijd gehouden van de luchthaven en een gevoel van verlangen past er goed bij. Verlangen waarnaar is me niet zo duidelijk; ik vind het moeilijk om je haiku te doorgronden, dus daarom nog geen sterren. Uit nieuwsgierigheid: wat betekenen die hashtags in je opmerking eigenlijk? Ik heb ze stiekem gegoogeld, maar ik kon niet meteen een link met poëzie vinden. Tot gauw!