Een blog, Gedichtendag 2017 en een nieuwe medaille

Eindelijk een blog

Yes, dit is officieel het eerste blogbericht op Memopoëzie! Op de gloednieuwe blog zullen de belangrijkste updates van de website worden aangekondigd, zodat jullie naar hartelust kunnen reageren en ideeën spuien. Er is meteen heel wat te vertellen, dus lees snel verder...

Gedichtendag 2017

Gedichtendag staat voor de deur. Duid 26 januari alvast goed aan in je agenda, want deze dag vol poëzie is onze kans om Memopoëzie bekender te maken! En guess what, Jeugd en Poëzie wil ons daarbij helpen (je weet wel, die grote Vlaamse poëzie-organisatie). Zij organiseren op Gedichtendag een soort hide-and-seek met gedichten: verstop ergens een gedicht en post een foto met plaatsbeschrijving op Facebook onder #Gedichtendag2017, zodat andere mensen ernaar op zoek kunnen gaan. Dat is een kolfje naar onze memodichtershand, of niet? En de medewerkers van Jeugd en Poëzie zetten onze memogedichten extra in de verf, hoera! Laat je dus inspireren door het thema Humor en ga op tocht.

Nieuwe medaille

O, maar je wilt méér? Oké, als beloning voor je harde werk krijg je ook een shiny zilveren medaille Gedichtendag (die naam kwam er na een briljante ingeving). Gewoon een memogedicht achterlaten op... je raadt het wel. Tijd tot middernacht. Eén keer per jaar. Mis het niet.