Een recorddag, een nieuwe gebruikerspagina en voortgang bij medailles

Zo was Gedichtendag 2017

Kort gezegd: het was geweldig! Met maar liefst negen nieuwe memogedichten kwam 26 januari 2017 in onze geschiedenisboeken terecht. Het was met voorsprong de dag met de meeste ingezonden memogedichten ooit. Door de samenwerking met Jeugd en Poëzie bezochten ook heel wat nieuwe poëzieliefhebbers de website. Proficiat aan Leezbaar, Treurwillig, Yōudí, @FemvandeVen en Koolmees; zij werden beloond met de zilveren medaille Gedichtendag voor hun prachtige post-its. Oei, heb jij die speciale dag gemist? Geen zorgen, want je kunt die medaille elk jaar opnieuw te pakken krijgen. Kijk dus alvast uit naar 2018...

Aha, jij doet ook mee

Misschien vroeg je je het al eens af: "Wie is er eigenlijk allemaal actief op Memopoëzie?". Gek genoeg had je daar tot nu toe nog geen duidelijk overzicht van. Vandaar de nieuwe pagina Memodichters, waar je al je mede-memodichters kunt terugvinden. Kijk maar eens hoe groot ons groepje al geworden is en wie de meeste memogedichten achterliet. Laat in de reacties weten of je ideeën hebt om de pagina verder op te fleuren. Misschien een volgfunctie? Of meer interessante filters?

Memodichters

By the way, het hoofdmenu is ook een beetje veranderd. De knop om een nieuw memogedicht in te sturen is verhuisd naar de zijbalk op de pagina Memogedichten. Ziet er wat beter uit, niet?

Knop nieuw memogedicht

Zicht op je vorderingen bij medailles

Die coole medailles wil je wel op je profiel zien verschijnen. Maar hoe ver ben je gevorderd om ze te verdienen? Op de pagina Medailles kom je dat nu eenvoudig te weten. Gewoon even kijken hoe ver de bijhorende foto is opgevuld. En wanneer je er met je muis overheen beweegt, zie je zelfs het exacte percentage verschijnen en een vinkje als je de medaille reeds verdiende. Handig.

Percentage voortgang

Hasta la vista!