Gelukkig schijn

Dat moment waarop je een gevoel hebt en denkt
"is dit dan gelukkig zijn?"
en maar zoeken naar een antwoord
en maar zoeken naar de schijn
dat je in je haast bent vergeten
om te genieten van het zijn.
Door Vervlogen
18 jaar bij inzending
9 MP 0 0 1
Ingestuurd op 6 oktober 2016
post-its achtergelaten @
In de trein tussen Nijmegen-Deurne.
1
4.5
Dit memogedicht heeft op plaats 6 gestaan in het klassement!

Reacties

afbeelding van Anoniem
Vertel waar je aan dacht toen je het memogedicht las. Wat vond je goed? Gebruik "@" om een bericht te sturen naar een andere memodichter (vb. @memodichter). Quote delen van het memogedicht tussen asterisks (vb. *je strofe* is mooi).
afbeelding van Koolmees
Koolmees
550 MP 2 5 5
4
Hey, wat super super tof dat je je eerste memogedicht hebt achtergelaten! Ik ben zo blij dat er weer een nieuwe memodichter aan de slag is in Nederland! En je hebt talent, ik voel het gewoon. Dit memogedicht vind ik nog net niet zo mooi als je handschrift, maar het is een erg goed debuut. Mij stoort de rijm trouwens niet; je vier laatste verzen vind ik het beste lopen.
afbeelding van Yōudí
Yōudí
276 MP 1 3 2
4.5
Een mooi gedicht om mee te starten op memopoëzie. Zo te merken schrijf je al iets langer en dat kan je best ook zien ^^ Er zit een diepere laag in je gedicht, wat het interessant maakt en je ook laat nadenken over wat er geschreven is. De rijm die gebruikt wordt, stoort in feite niet echt. Ik zou misschien iets minder woorden proberen te gebruiken om het nog iets krachtiger te (proberen) maken, maar zoiets is puur subjectief. In onze "haast" om een reactie te schrijven zouden we trouwens bijna vergeten om te genieten van je gedicht ;)