Huiswerk

Langzaam knoopt de beul
de strop van Engelse en Franse
woorden op;
mijn benen bungelen nog zacht
terwijl facebook daar beneden
spottend lacht.
4.25
Door Zomervogel
15 jaar bij inzending
ingestuurd op 21 oktober 2012
post-its achtergelaten @
ruit basisschool
1
128x bekeken
10
Dit memogedicht heeft op plaats 10 gestaan in het klassement!
Vertel waar je aan dacht toen je het memogedicht las. Wat vond je goed? Gebruik "@" om een bericht te sturen naar een andere memodichter (vb. @memodichter) en plaats tekst tussen asterisks om die cursief weer te geven (vb. *heel* mooi).

Reacties(3)

afbeelding van Koolmees
Koolmees
519 MP 2 4 5
4.5
Tja, wat kan ik zeggen? Dit is gewoon overduidelijk heel erg goed. Mooie metafoor aan het begin - beeldt perfect het verstikkende gevoel van te veel en te moeilijk huiswerk uit. Vervolgens die vreselijk herkenbare Facebookverslaving. Je kunt je echt die vuile grijns op zijn virtuele gezicht voorstellen. ;)
afbeelding van Zomervogel
Zomervogel
73 MP 0 0 0
Werkelijk bedankt voor je reactie(s)! Ze motiveren me erg en ik word er blij van. :) (Ik moet eerlijk bekennen zelf geen facebook te hebben, maar wanneer je facebook door tumblr zou vervangen zou het prima van bij mij van toepassing zijn. ;S)

Wat ik je ook nog wilde zeggen is dat ik erg veel respect voor je heb; niet alleen vind ik het knap hoe je deze site onderhoud en je het idee tot in de puntjes hebt uitgewerkt, ook schrijf je erg mooie gedichten, en geef je zulke uitgebreide reacties. Staande ovatie
afbeelding van Wolf
Wolf
30 MP 0 0 0
4
Ik las het, en ik lachte. En daar moet iets heel goed voor zijn bij mij.
Ik bedoel gewoon, geniaal!