Memopoëzie wordt responsive

Zoals jullie ondertussen weten, bestaat Memopoëzie 5 jaar. (Lees ook het vorige blogbericht als je dat digitale feestje hebt gemist.) Gedurende die periode is ons initiatief sterk gegroeid dankzij het toenemende aantal memodichters. Om de unieke poëzie-ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, wordt er nog elke dag gesleuteld aan de website.

Momenteel werken we aan iets nieuws.Tip: de site wordt toegankelijker via mobiel.

Vorige zomer werd de lay-out al in een volledig nieuw jasje gestoken. Momenteel wordt er gewerkt aan iets veel groters: een betere mobiele versie van de website. Als je Memopoëzie nu bezoekt met een smartphone, dan moet je eerst een heleboel inzoomen om de memogedichten leesbaar te maken. Niet bepaald een fijne bezigheid... Daarom wordt deze webstek op termijn responsive: de website zal zich aanpassen aan je apparaat. Cool toch?

Op de achtergrond is al heel wat werk verricht, maar de vernieuwde lay-out is nog niet helemaal klaar om gelanceerd te worden. Binnenkort toch een tipje van de sluier oplichten? Kijk uit naar de volgende blogberichten! Ook op Twitter, Facebook, Tumblr en Instagram blijven jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes.