The day

Loved you for years
With my whole heart
Now I'm waiting for the day
We'll finally meet
Wondering if you
Loved me just the same
3.5
Door HAK
20 jaar bij inzending
gepubliceerd op 19 september 2012
post-its achtergelaten @
op een brievenbus
1
77x bekeken
Vertel waar je aan dacht toen je het memogedicht las. Wat vond je goed? Gebruik "@" om een bericht te sturen naar een andere memodichter (vb. @memodichter) en plaats tekst tussen asterisks om die cursief weer te geven (vb. *heel* mooi).

Reacties(2)

afbeelding van Koolmees
Koolmees
517 MP 2 4 5
3.5
Welkom op Memopoëzie, HAK! Ik ben dolblij dat er weer een nieuwe memodichter actief is!

Allereerst zou ik willen zeggen dat ik het erg tof vind dat je in het Engels schreef; dat is weer wat anders... :) Je gedicht is zowel inspirerend als mysterieus: als lezer begin je namelijk meteen na te denken over het achterliggende verhaal. Gaat het over een oude liefde, waarvan je afscheid hebt moeten nemen, maar waarvan je nog steeds houdt? Gaat het over een soort "cyberrelatie" die al jaren aan de gang is, waarbij je die persoon nog nooit hebt gezien? Of misschien zit die geliefde in de cel en wacht je tot hij /zij vrijkomt? Mogelijkheden genoeg. Dat je een post-it achterliet op een brievenbus, maakt het allemaal nog leuker, omdat het evengoed een (liefdes)brief had kunnen zijn naar die verre persoon.

Heel fijn om te lezen dus! Hopelijk memodicht je nog lange tijd verder, HAK! :)
afbeelding van Zomervogel
Zomervogel
73 MP 0 0 0
3.5
Knap dat je in het Engels dicht, en dat je gedicht nog zo sterk is ondanks dat je niet in je moedertaal schrijft (tenminste, ik ga ervanuit dat je moedertaal Nederlands).
Ook ik word erg nieuwsgierig naar het verhaal achter het gedicht, naar waarom twee mensen van elkaar houden maar elkaar blijkbaar nog niet echt hebben ontmoet.
I like it'. :)