(titelloos)

Ik vraag me af
Gaf je alle letters
En zelfs de volgorde
Hoe moeilijk kan het
Voor jou nog zijn
Om dat wat ik
Al zo vaak spelde
Op te lezen
4
Door HAK
20 jaar bij inzending
gepubliceerd op 26 september 2012
post-its achtergelaten @
in de intercity van Zwolle naar Groningen
1
bibliotheek van Hoogezand ('Transit' van Hella Haasse p. 58)
1
94x bekeken
Vertel waar je aan dacht toen je het memogedicht las. Wat vond je goed? Gebruik "@" om een bericht te sturen naar een andere memodichter (vb. @memodichter) en plaats tekst tussen asterisks om die cursief weer te geven (vb. *heel* mooi).

Reacties(3)

afbeelding van Koolmees
Koolmees
517 MP 2 4 5
4
Dit vind ik zonder twijfel je beste memogedicht tot nu toe, HAK! Je gebruikt een erg mooie en ongeforceerde metafoor voor teleurstelling en verwachting! Ik kan er eigenlijk niet veel op aanmerken (behalve misschien dat je op in de slotvers weg mag laten), want alles loopt perfect in elkaar over en leest ook vlot. Je zou wat meer post-its met dit memogedicht moeten ophangen, want mensen zouden dit écht moeten lezen! :)

Je maakt vooruitgang: proficiat!

PS: Zonde dat je foto zo wazig is, maar uit eigen ervaring weet ik dat het op een trein niet zo gemakkelijk is onopvallend een post-it op te hangen en er bovendien een foto van te maken. Tof dat je die uitdaging aangaat. :)
afbeelding van HAK
HAK
89 MP 0 0 0
@Koolmees, naar aanleiding van jouw reactie heb ik dit gedicht nogmaals opgehangen.
afbeelding van Koolmees
Koolmees
517 MP 2 4 5
Goed dat je nog een post-it met dit gedicht achterliet, HAK. Hoe meer je er ophangt, hoe meer kans dat mensen ze vinden en erop reageren! :)